Pachet full discography Fata care chiar există (CD) + La capătul lumii (CD) + Simfonic Pur (Blu-Ray)

149,00lei

Descriere

Acest pachet special conține discografia completă a Alexandrei Ușurelu, în format fizic, ce adună albumul ”Fata care chiar există”, albumul ”La capătul lumii” și Blu-ray-ul ”Simfonic Pur”. Pachetul include și un cod de descărcare în format digital a noului album ”Fata care chiar există”.

Toate materialele conțin autograful Alexandrei și sunt împachetate în hârtie de cadou, gata pentru a fi dăruite cuiva drag sau chiar ție.

”Fata care chiar există” conține o colecție de 15 cântece adunate sub numele – etichetă dat Alexandrei de către publicul său fidel. CD-ul dispune de un ambalaj premium, sub formă de carte, cu coperți rigide și file cusute la interior.

„La capătul lumii” este discul de debut al Alexandrei Ușurelu, triplu nominalizat la Premiile Societății Române de Radiodifuziune ediția a XIII-a, la categoriile Cel mai bun album, Cel mai bun debut și Cel mai bun duet și câștigător al Premiului Cel mai bun album la Mamaia Music Awards 2015. Conține 13 cântece și include single-ul ”Ceva se întâmplă cu noi”, cu Mircea Vintilă.

„Simfonic Pur”, desfășurat cu casa închisă în Sala Mare a Teatrului Național București în ianuarie 2016, este primul concert lansat de Alexandra Ușurelu în format DVD & Blu-ray și a fost primit de către public și criticii muzicali ca unul dintre cele mai impresionante concerte ale unui artist român în 2016. Primul material video lansat de Alexandra Ușurelu se bucură de prezența unor invitați speciali: Dan Byron, Mircea Vintilă, actorul Flaviu Crișan și grupul vocal Blue Noise. Este o producție 100% indie, ce oferă o prestație de excepție a Alexandrei împreună cu band-ul său și Muse Orchestra și conține 14 cântece live, cântate în primul dintre concertele susținute de Alexandra Ușurelu pe scena Teatrului Național din București.

S-ar putea să-ți placă și…