Simfonic Pur (Blu-ray) · Premium Pack

70,00lei

Categorii: , ,

Descriere

Produs ce include Blu-ray-ul „Simfonic Pur” și albumul „La capătul lumii” cu ambalaj slimpack.

„Simfonic Pur”, desfășurat cu casa închisă în Sala Mare a Teatrului Național București în ianuarie 2016, este primul concert lansat de Alexandra Ușurelu în format DVD & Blu-ray și a fost primit de către public și criticii muzicali ca unul dintre cele mai impresionante concerte ale unui artist român în 2016.

Materialul video oferă o prestație de excepție a Alexandrei împreună cu band-ul său și Muse Orchestra și conține 14 cântece live, prezentate în primul dintre cele 9 concerte susținute până acum de Alexandra Ușurelu pe scena Teatrului Național din București, inclusiv momentele alături de invitații săi speciali în concert: Dan Byron, Mircea Vintilă și grupul vocal Blue Noise.

Lansat în 2014, albumul „La capătul lumii” a fost triplu nominalizat la Premiile Societății Române de Radiodifuziune, la categoriile Cel mai bun album, Cel mai bun debut și Cel mai bun duet și a câștigat premiul pentru Cel mai bun album la Mamaia Music Awards 2015. Conține 13 cântece și include single-ul „Ceva se întâmplă cu noi”, cu Mircea Vintilă.