Livrare și retur

Cum platesc si cum se face livrarea?

Pentru produsele achiziționate de pe alexandrausurelu.ro ai la dispoziție plata online prin card bancar, cu livrare prin curierat rapid. 

Metode de livrare

Livrarea prin curierat rapid. Coletul va merge la adresa menționată în comandă și va fi înmânat personal destinatarului de către curier. Pe colet vor fi trecute datele tale de contact, necesare în cazul în care curierul nu poate ajunge ușor la destinația menționată. Este așadar important să ne comunici, în formularul de comandă, un număr de telefon la care curierul să te poată contacta în caz de necesitate.

Intervalul de livrare este afișat atât în pagina de prezentare a fiecărui produs, cât și în pagina de finalizare a comenzii, coșul de cumpărături. De asemenea, în urma finalizării comenzii se va trimite un mesaj de confirmare pe adresa de e-mail indicată unde veți putea verifica data estimată de livrare.

Care sunt taxele de livrare

Taxa de livrare se va adăuga la valoarea comenzii, astfel încât prețul achitat la curier pentru a intra în posesia pachetului va reprezenta costul comenzii plus taxele de livrare

Cum pot returna un produs / o comandă?

Ai la dispoziție 14 de zile calendaristice pentru a solicita returul produselor. Acum returul produselor poate fi efectuat online direct din contul de utilizator. Iată ce trebuie să faci:

  1. Te loghezi în contul de utilizator, accesezi secțiunea „Comenzile mele, dai clic pe comanda din care dorești să returnezi produsul sau produsele  buton Returnează și urmezi toți pașii până la finalizarea returului.
  2. Asigură-te că ai toate elementele necesare pentru a efectua returul: factura inițială, certificate de garanție, etichete, etc.

Pentru orice problemă întâmpinată, nu ezită să ne contactezi prin email contact@alexandrausurelu.ro.

În ce condiții pot returna produsele?

Produsele returnate trebuie să fie în aceeași condiție ca la primire: fără deteriorări, fără defecte.
Conform art. 10 lit. c din O.G. 130/2000 websiteul își rezervă dreptul de a nu accepta returnarea produselor care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada (perisabile) ori deteriora rapid. Pe fiecare pagină de produs există informația privind posibilitatea de retur. Produsele ce constituie un set trebuie returnate ca set.