Livrare și retur

Cum platesc si cum se face livrarea?

Pentru produsele achiziționate de pe alexandrausurelu.ro ai la dispoziție plata online prin card bancar, cu livrare prin curierat rapid. 

Metode de livrare

Livrarea se face numai pe teritoriul României.

Coletul va fi livrat la adresa menționată în comandă și va fi înmânat personal destinatarului de către curier. Pe colet vor fi trecute datele de contact ale destinatarului, necesare în cazul în care curierul nu poate ajunge ușor la destinația menționată. Este, așadar, important să ne comunicați în formularul de comandă un număr de telefon la care curierul să vă poată contacta în caz de necesitate.

Intervalul de livrare în localitate este de 1 până la 5 zile lucrătoare, pentru produsele aflate în stoc. Intervalul de livrare în sate sau comune poate ajunge până la 10 zile lucrătoare. În cazul produselor achiziționate prin precomandă, termenul de livrare va fi transmis ulterior pe adresa de e-mail introdusă în formularele de contact la momentul plasării comenzii.

Care sunt taxele de livrare

Taxa de livrare se va adăuga la valoarea comenzii, astfel încât prețul achitat pe website la plasarea comenzii va reprezenta costul total al comenzii, care include și taxele de livrare.

Cum pot returna un produs / o comandă?

Aveți la dispoziție 14 zile calendaristice pentru a solicita returul produselor. Pentru retur, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la contact@alexandrausurelu.ro.

În ce condiții pot returna produsele?

Produsele returnate trebuie să fie în aceeași condiție ca la primire: fără deteriorări, fără defecte.
Conform art. 10 lit. c din O.G. 130/2000 websiteul își rezervă dreptul de a nu accepta returnarea produselor care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada (perisabile) ori deteriora rapid. Produsele ce constituie un set trebuie returnate ca set.