Pachet Fata care chiar există (CD) + carnet model ”Transparent” + carte poștală model “Fereastră” + semn de carte

99,00lei

Descriere

Acest pachet conține CD-ul ”Fata care chiar există”, însoțit de câteva materiale personalizate din colecția Alexandrei Ușurelu: carnețelul ”Transparent”, cartea poștală cu model “Fereastră” și semnul de carte. Pachetul include și un cod de descărcare în format digital a noului album ”Fata care chiar există”.

Toate materialele sunt împachetate în hârtie de cadou, gata pentru a fi dăruite cuiva drag sau chiar ție.

Noul album ”Fata care chiar există” conține o colecție de 15 cântece adunate sub numele – etichetă dat Alexandrei de către publicul său fidel. CD-ul dispune de un ambalaj premium, sub formă de carte, cu coperți rigide și file cusute la interior, ce conțin versurile celor 15 cântece, însoțite de fotografii artistice ale Alexandrei.

Carnetul este tocmai bun pentru a-ți așterne gândurile oriunde te-ai afla, fără a depinde de bateria dispozitivelor electronice. Are coperta exterioară cu folie mată, este în format A6 portret, are 160 de pagini și include 3 file cu schițe și mesaje scrise de mână. Paginile sunt crestate liniar, un detaliu folositor pentru a rupe uniform câte o pagină atunci când vrei să lași un bilet cuiva.

Cartea poștală vine în completarea gesturilor delicate făcute de nostalgicii care mai iubesc scrisul de mână, ideală pentru a fi trimisă celor care nu ne sunt aproape fizic, dar care ne pot simți aproape citindu-ne rândurile împărtășite lor. Aceasta are un design inspirat și include timbru poștal pentru expediție națională.

Semnul de carte conține versuri din cântecele Alexandrei și are un design special, cu fluturele-inimă din logo-ul acesteia gravat cu folio auriu.

 

S-ar putea să-ți placă și…