Pachet Premium Simfonic Pur (Blu-ray) + La capătul lumii (CD) + 2 căni

125,00lei

Descriere

Acest pachet special conține concertul „Simfonic Pur” în format Blu-ray, CD-ul „La capătul lumii” și două căni din colecția Alexandrei Ușurelu.

„Simfonic Pur”, desfășurat cu casa închisă în Sala Mare a Teatrului Național București în ianuarie 2016, este primul concert lansat de Alexandra Ușurelu în format DVD & Blu-ray și a fost primit de către public și criticii muzicali ca unul dintre cele mai impresionante concerte ale unui artist român în 2016. Primul material video lansat de Alexandra Ușurelu se bucură de prezența unor invitați speciali: Dan Byron, Mircea Vintilă, actorul Flaviu Crișan și grupul vocal Blue Noise. Este o producție 100% indie, ce oferă o prestație de excepție a Alexandrei împreună cu band-ul său și Muse Orchestra și conține 14 cântece live, cântate în primul dintre concertele susținute de Alexandra Ușurelu pe scena Teatrului Național din București.

Lansat în 2014, albumul ”La capătul lumii” a fost triplu nominalizat la Premiile Societății Române de Radiodifuziune, la categoriile Cel mai bun album, Cel mai bun debut și Cel mai bun duet și a câștigat premiul pentru Cel mai bun album la Mamaia Music Awards 2015. Conține 13 cântece și include single-ul „Ceva se întâmplă cu noi” cu Mircea Vintilă.

Cănile sunt realizate din email de către un producător local din Sighișoara și sunt personalizate cu versuri din muzica Alexandrei, ideale pentru a bea un ceai și a asculta în tihnă muzica sa.