Simfonic Pur (Blu-ray) - Premium Pack

Produs ce include Blu-ray-ul ”Simfonic Pur” și albumul ”La capătul lumii” cu ambalaj slimpack.

”Simfonic Pur”, desfășurat cu casa închisă în Sala Mare a Teatrului Național București în ianuarie 2016, este primul concert lansat de Alexandra Ușurelu în format DVD & Blu-ray și a fost primit de către public și criticii muzicali ca unul dintre cele mai impresionante concerte ale unui artist român în 2016.

Materialul video oferă o prestație de excepție a Alexandrei împreună cu band-ul său și Muse Orchestra și conține 14 cântece live, prezentate în primul dintre cele 8 concerte susținute până acum de Alexandra Ușurelu pe scena Teatrului Național din București, inclusiv momentele alături de invitații săi speciali în concert: Dan Byron, Mircea Vintilă și grupul vocal Blue Noise.

Lansat în 2014, albumul ”La capătul lumii” a fost triplu nominalizat la Premiile Societății Române de Radiodifuziune, la categoriile ”Cel mai bun album”, ”Cel mai bun debut” și ”Cel mai bun duet” și a câștigat premiul pentru ”Cel mai bun album” la Mamaia Music Awards 2015. Conține 13 cântece și include single-ul ”Ceva se întâmplă cu noi” cu Mircea Vintilă.

70,00lei